Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Wetec W2000UltraNEW WETEC2000 

W2000 vedenpuhdistusjärjestelmä on vesijohtoverkon oma paineella toimiva mikrosuodatusmenetelmä, jossa suodattimena käytetään puoliläpäisevää kalvoa. Kalvon suodatustarkkuus on erittäin korkea ja sillä voidaan parantaa käyttöveden laatua ilman kalliita erikoismenetelmiä. Suuren läpivirtaaman ansiosta menetelmällä voidaan käsitellä yksinkertaisesti kiinteistön kaikki käyttövesi.
 
Ensisijaisesti tarkoitettu vesijohtoveteen. Toimii myös erinomaisesti  järvivedessä, jossa on humusta, ja muita epäpuhtauksia Soveltuu myös rengas- ja W2000- kalvosuodatinta emme suosittele suurten mangaanimäärien tai rautamäärien poistoon.

Järjestelmän edut:

1. Erinomainen suodatustarkkuus. Järjestelmä poistaa vedessä esiintyvät partikkelit suurella tarkkuudella. Huipputasoisella 0,01 µm suodatuskyvyllä vedestä voidaan poistaa kolloideja, bakteereita, humusta* ja leviä ym.

2. Huuhtelujärjestelmällä pitkä patruunan käyttöikä. Helposti suoritettavalla huuhtelulla estetään suodattimen tukkeutuminen. Huuhtelulla saavutetaan jopa kahden vuoden käyttöikä ilman, että suodatuskyky tai virtaus heikkenee. Huuhtelu on myös automatisoitavissa.

3. Ei sähköä, eikä pumppuja. Järjestelmä ei tarvitse sähköä, eikä paineenkorotusta, mikä tekee menetelmästä toimintavarman ja ympäristöystävällisen. Suodatin toimii vesijohtoverkon 2-5 bar paineella.

4. Korkealaatuiset materiaalit. Tyylikäs ja kestävä. Suodattimen runko on valmistettu elintarvikekäyttöön soveltuvasta ruostumattomasta teräksestä (AISI 304), joka on käytännöllisesti katsoen ikuista. Tyylikäs suodatin on kompakti ja helppo asentaa. * Toimii erinomaisesti humuksen poistossa.

TEKNISET TIEDOT:

Virtaus: 2000l/h

Mitat:970*130*140mm (Pituus x halkaisia x korkeus)

Yhteet 1" ( sisään/ ulos / puhdistus )

Vaihtokalvo saatavana:

Hinta:360.00 €