Wetec Finland Oy;n verkkokaupan ja suoramyynnin toimitusehdot

Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille asiakkaillemme Postin, Matkahuollon, Postnord logistikan, DHL, UPS välityksellä kaikkialle maailmaan.

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-21 arkipäivää.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron ja mahdolliset kierrätysmaksut. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tuotteen palauttaminen

Lainaus Kuluttajaviraston sivuilta

“Kuluttajalla on oikeus kokeilla etämyyntituotetta kotona, koska ostopäätös tehdään yleensä vain kuvan ja tekstin perusteella eikä tuotetta voi silloin tutkia. Pääsääntö on, että kokeilun ja tutkimisen voi tehdä kuten myymälöissä. Tuotetta ei kuitenkaan saa ryhtyä käyttämään.”

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Palautukset postin kautta (Asiakaspalautus ). Tai lavatuoteet DPD postnord logistikan kautta. Tuoteen voi myös palauttaa Wetec Finlandin noutopisteeseen sovittuna aikana.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja naarmuton

Laite on palautettava myös alkuperäisessä pakkauslaatikossa, tai jos laite on ollut pakattuna ja sääsuojattuna kuormalavalla se on palutettava samalla lavalla sääsuojattuna,

Tilauksen kokonaisarvo, mukaanlukien mahdolliset toimituskulut, hyvitetään 30 päivän kuluessa, kun tilinumero ilmoitetaan palautuksen yhteydessä on oltava myös mukana kopio kuitista tai laskusta. Mikäli lähetyksessä ei ole mukana kopiota kuitista tai laskusta, veloitamme ylimääräisestä työstä 25 euroa.

Mikäli haluatte rahanne takaisin palautetusta tuotteesta (takuu/tyytyväisyystakuu) on sen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, Jos laite on asennettu ja otettu käyttöön pidätämme pääsääntöisesti 50 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.Massamedia suodattimista aina 50%.

Tuotteiden takuu

Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Tätä pidemmät takuut on ilmoitettu tuotekohtaisesti erikseen tuotteen tiedoissa.

Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä ja kestää kuitissa määritellyn ajan kuukausina. Mahdollinen tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuta. Takuu raukeaa ja ei voimassa jos tuote siirretään kolmannelle osapuolelle.

Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. Wetec Finland Oy voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.

Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaanlukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia. Takuu ei myös kata jos laite on avattu, itse vaihdettuja massahiekkoja tai hartsimateriaaleja. Takuu ei kata kuluvia tukkeituneita osia suodatinmassoja tai filtteritä, takuu ei myös kata suodatinmassoja.

Myönnämme huollolle 6 kuukauden takuun, takuu kattaa ainoastaan korjattavan osan tuotteesta.
Emme vastaa välillistä kustannusta missään tilanteessa. Huoltoon toimitettu tuote palautetaan
aina asiakkaalle, asiakkaan kustannuksella.

Tyytyväisyystakuu:

Tyytyväisyystakuu on voimassa 1 kk laitteen asenuksesta. Jos takuuaikana ilmenee jokin sellainen seikka mikä aiheuttaa tyytymättömyyttä, voi asiasta sopia asiakaspalvelun kanssa. Ensisiaisesti vaihdamme laitteen uuteen / toiseen toimivan laitteeseen.

Wetec Finland Oy pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön/huollosta aiheutuvat kulut, Wetec Finland Oy:n käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai kuriirilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Paketit tulee palauttaa postin kautta. Tai lavatoimitukset ensisiaisesti DPD ( Postnord logistikin ) kautta. Voi käyttää myös jotain muuta kuljetusmuotoa, sopimuksen mukaan.

Vesinäytteet, postin kautta, ja täytä siellä Asiakaspalautus 14 -osoitekortti. Sopimusnumero 637022. Yksi osa kortista jää sinulle kuitiksi.

Palustusosoite:

Wetec Finland Oy

Tuulissuontie 21

20240 LIETO

Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluun 02 3619 0400