Vedenpuhdistuksen järjestelmät toimittaa Wetec Finland Oy

Olemme nuorekas ja dynaaminen yritys, jossa yhdistyvät korkea ammattitaito ja tehokas yhteistyökyky yhdistettynä hyvään joukkuehenkeen sekä motivoituneeseen henkilökuntaan.

Meillä on halu palvella kaikkia asiakkaita tinkimättömällä asenteella ja palvelualttiudella.

Wetec Finland Oy on erikoistunut tuomaan Suomeen ilman- ja vedenpuhdistukseen liittyviä järjestelmiä. Voimme tarjota kilpailukykyisen ja globaalin tuotevalikoiman.

Visio
Tavoitteenamme on olla voimakkaasti kasvava veden- ja ilmanpuhdistuksen toimittaja valituilla markkinoilla.

Missio
Missiomme on tarjota puhdasta vettä ja ilmaa sekä luoda hyvinvointia.

Arvot ja asiakaslähtöisyys
Asiakkaiden tarpeet ovat toimintamme perusta. Haluamme tarjota erinomaista palvelua ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Laadukkuus
Korkea laatutaso on tavoitteena kaikessa toiminnassamme, niin tuotteissa kuin palveluissa. Tämä innostaa meitä työ- ja toimintatapojemme jatkuvaan kehittämiseen.

Yhteistyö
Vahva yhteishenki on toimintamme perusta ja tiimityö mahdollistaa huippusuoritukset. Asiakkaidemme luottamuksen ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen onnistuu hyvän yhteistyön avulla.

Tulevaisuus
Luonto ja vihreät arvot ovat lähellä toimintaamme. Tuotamme järkeviä, energiaa säästäviä palveluita ja ratkaisuja, kestävän kehityksen ja paremman maailman hyväksi.
Puhdas vesi - hyvä terveys

Vesi on elämämme tärkein neste, sillä ilman sitä elämä loppuu. Luonto ja vihreät arvot ovat lähellä toimintaamme. Tuotamme järkeviä, energiaa säästäviä palveluita ja ratkaisuja kestävän kehityksen ja paremman maailman hyväksi. Wetec Finland Oy auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun.

Nuorisourheilu
Tuemme nuorisoliikuntaa ja urheilua, jotta saamme tulevaisuudessakin maailmankartalle nuoria huippuja.