Massasuodattimet vedensuodatukseen

Katso tarkemmat tiedot verkkokaupasta!

Valikoimaamme kuuluvat massasuodattimet, jotka soveltuvat pora- ja rengaskaivovesien vedensuodatukseen. Massasuodattimet poistavat vedestä tehokkaasti rautaa, mangaania, humusta ja rikkivetyä.

  •     Omakotitaloihin
  •     Kesämökeille
  •     Koulut
  •     Maatilat
  •     Ravintolat

Raudanpoistoon

Rauta ja mangaani ovat yleisimmät kaivovesiämme haittaavat ongelmat. Vaikka raudasta ja mangaanista ei ole varsinaista terveydellistä haittaa, ovat ne kuitenkin normaalia vedenkäyttöä haittaavia alkuaineita. Rauta aiheuttaa kaakeleiden, wc-istuinten ja muiden saniteettikalusteiden värjäytymisen ruskeaksi.

Mangaaninpoistoon

Mangaani puolestaan aiheuttaa mustia pisteitä valkopyykkiin ja voi tehdä myös öljymäisen kalvon veden pintaan. Lisäksi edellä mainitut alkuaineet aiheuttavat putkistoihin kerrostumia, jotka voivat aiheuttaa myös terveydellisiä ongelmia pidemmällä aikavälillä.

Rikkivedyn poistoon

Raudan ja mangaanin lisäksi erityisesti syvissä porakaivoissa on usein rikkivetyongelma, eli vesi haisee mädäntyneeltä kananmunalta, ja myös veden pH voi olla matala. W GS -suodattimet poistavat myös rikkivedyn kemikaalittomasti luonnollisella ilmastuksella.

Humuksen poistoon

Nyt valikoimassamme on uusi monitoimisuodatin, joka soveltuu mm. humuksen poistoon. Lisätietoja löydät verkkokaupasta.